Betiltották a kakilást az irodai wc-ben, hatalmas botrány lett belőle

munkahely irodai vécé vécé főnök wc kaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az irodavezetőnek elege lett abból, hogy a dolgozók egy része a munkahelyén végzi el a nagydolgát. Elsősorban nem az eldugult illemhely, vagy a lógás zavarta, hanem a szag, illetve az az állapot, ahogy egyes kollégái a vécét hagyták.

A főnök ezért drasztikus lépésre szánta el magát, és nemes egyszerűséggel betiltotta a kakilást az irodai illemhelyen. Mindezt egy vélhetően viccesnek szánt üzenetben hozta a dolgozók tudtára egy falra kiragasztott papírlapon.

– írta falragaszán a főnök, aki egy kaki emojival zárta a felszólítást.

A poszt pedig felkerült az internetre, ahol meglehetősen heves indulatokat váltott ki. Egyesek mélységesen elítélik, hogy a vezetőség ebben is korlátozza a munkavállalókat, míg mások szerint helyes a döntés, hiszen néhány kolléga valóban vállalhatatlan állapotban hagyja maga után a wc-t.

Forrás: Shutterstock

Egyes kommentelők szerint a tiltás nevetséges. Ha zavaró a szag, szellőztessenek vagy szereljenek be egy szagelszívót. Mások annak adtak hangot, hogy egy felnőtt embertől igazán elvárható lenne, hogy elrendezi maga után az illemhelyet. Valaki felhívásként értelmezte a falragaszt és állítja, csak azért is ott bent végezné el a dolgát, hogy idegesítse a főnökét.

Akik védelmükbe vették az intézkedést, azzal indokolják a tiltás jogosságát, hogy vannak olyan munkatársaik, akik szó szerint kinyírják a wc-ket. Az egyik kommentelő arról panaszkodott, hogy az ő kollégái, akik vélhetően csak kávén, süteményen és rántott ételeken élnek, olyan "bombát dobnak le", hogy tíz méterre sem lehet utánuk megközelíteni a wc-t – írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.