Életmentés a Gellért-hegyen: két ember rekedt a magasban csütörtök reggel

Forrás: termalfurdo.hu -
katasztrófavédelem életmentés tűzoltók Gellért-hegy Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmasan indult csütörtökön a Katasztrófavédelem munkatársainak napja. A hivatásos tűzoltókat a Gellért-hegyhez riasztották, ugyanis két ember a magasban rekedt.

Tűzoltók mentettek le két embert a Gellért-hegyről – ezzel a címmel tette közzé legújabb tájékoztatását az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A hatóság közleménye szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a kedvelt budapesti turistalátványossághoz és kirándulóhelyhez.

Illusztráció Forrás: termalfurdo.hu

A Gellért-hegyen, eddig ismeretlen okokból fenn rekedt kilenc méteres magasságban két ember, akik a tűzoltók segítségével jutottak vissza a biztonságos szintre. A katasztrófavédelem munkatársai a mentés után a két bajbajutottat átadták a mentőknek. Egyelőre nem tudni, hogy a hegy mely részén, és pontosan miért rekedtek a magasban, illetve arról sem szól a tájékoztatás, hogy a két illető szenvedett-e bármilyen sérülést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.