Egy fejjel alacsonyabb feleségénél ez a férfi - Folyton a nő fiának nézik

házasság magasságkülönbség magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Arizonában élő Jesika 170 cm magas, míg férje, Hunter csak 155 cm. A magasságkülönbség miatt az emberek azt hiszik, hogy a férfi az asszony fia.

Jesika és Hunter két éve ismerték meg egymást, idén pedig össze is házasodtak. A magasságkülönbségen nagyon könnyen átléptek, őket nem zavarja, az emberek viszont folyton megjegyzéseket tesznek rájuk. Jesikának igen rosszul esik, amikor azt tanácsolják neki, hogy keressen magának egy igazi férfit, vagy amikor azt kérdezik tőle, hogy Hunter a fia-e - írja a Metro.

@jesi_cat_ We were asked to answer some questions about our height different by #hashtagourstories a few weeks ago! The video dropped this week! #ourmostasked#seen#heightdifference#shortking#dating#marriage♬ original sound - Jesika & Hunter

Hunter azt mondja, ő már hozzászokott a helyzethez, nem érdekli mások véleménye. Mivel alacsony, mindig is nála magasabb lányokkal randizott, így már jó ideje kapja a rosszindulatú beszólásokat, de őt csak az érdekli, hogy mit éreznek egymás iránt a párjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.