Sztárok, akikről nem is gondolnád mennyire alacsonyak

Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Stephen Lovekin -
alacsony sztárok magazin magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor mondják, hogy a magasság csak egy szám, mégis sokan feszengnek amiatt, mekkorára nőttek. Vannak olyanok, akik túlságosan magasnak érzik magukat, ezzel ellentétben pedig akadnak emberek, akik bármit megtennének azért, hogy pár centivel többet mutasson a mérce. Ha esetleg te is a második csoporthoz tartozol, következő cikkünk lehet ad egy kis önbizalmat, hiszen rengeteg világsztárról nem is gondolnád mennyire alacsonyak. Íme, néhány híresség, akiken meglepődnél, mennyire picik!

Leginkább csak távolról csodálhatjuk kedvenc hollywoodi csillagainkat, ezek alapján pedig kialakítunk róluk egy idealizált képet. Ne feledd, hogy sok esetben a számukra leginkább előnyös kameraállásból fotózzák őket, másodsorban pedig ők is emberek és közel sem tökéletesek.

1. Daniel Radcliffe

A Harry Potter sztárjáról sokan nem gondolnánk, de rendkívül alacsony. A maga 167 centis magasságával több színésznőtársánál is pöttömebb, amiből néha problémák akadtak a forgatásokon. Daniel a világ egyik legismertebb filmjének főhőse ennek ellenére "alacsonynak és nyominak" tartja magát. Kis korában szeretett volna szexi félistenként tündökölni, de hamar belátta, hogy ez sajnos nem fog összejönni.

Daniel Radcliffe 167 centis magasságával több színésznőtársánál is pöttömebb Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Stephen Lovekin

2. Lady Gaga

Sokan nem is gondolnák – talán az elképesztő magassarkúi miatt- de Lady Gaga sem a szálfatermetéről híres. Az Oscar-díjas énekesnő csupán 155 centiméter.

Lady Gagáról sokan nem is gondolnák, hogy csupán 155 centiméter Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Kevin Winter

3. Martin Scorsese

A világhírű rendezőzseni nevéhez olyan filmek köthetők, mint a Wall Street Farkasa, a Viharsziget, A tégla és még sorolni lehetne kasszasikerű rendezései repertoárjából. Ezek mellett pedig vajon ki figyel arra, hogy az Oscar-díjas Scorsese mindössze 161 centi. Valószínűleg senki!

Martin Scorsese mindössze 161 centiméter magas Forrás: Getty Images/2010 Getty Images/Kevin Winter

4. Natalie Portman

Az amerikai színésznő első szerepét a Léon, a profi c. filmben kapta, melyben Jean Reno partnerét alakította, ám az igazi átütő sikert az új Csillagok háborúja trilógia hozta meg számára, melyben Padmé Amidala szenátort játszotta. 2011-ben pedig megkapta élete első Oscar-díját a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért. Hosszú a sora azoknak a díjaknak, amiket bezsebelt, centikben azonban nem volt vele ilyen bőkezű a sors: csupán 159 centiméterre nőtt.

Az Oscar-díjas Natalie Portman 159 centiméter Forrás: Getty Images for AFI/2010 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

5. Dustin Hoffman

166 centiméter tömény zsenialitás: így jellemezhetnénk korunk egyik legtehetségesebb színészét. A mindössze 152 cm magas Danny DeVitóhoz hasonlóan őt is rengeteg támadás érte az iskolában pöttöm termete miatt, de rafináltsága és poénjai végül elhallgattatták a kritikusokat. Pályája a Diploma előtt című film óta töretlen, felejthetetlen alakításaiban pedig a kutyát nem érdekli, hogy alacsony pasi, csak hadd lássuk játszani!

Dustin Hoffman 166 centiméter magas Forrás: 2017 Getty Images/Jonathan Leibson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.