Az egykori valóságshow-hős, Béres Anett számára rosszul végződött a tiltott szert használó spirituális szeánsz. A fiatal nő válaszokat szeretett volna kapni élete nagy kérdéseire, ám a hallucinációk olyannyira megrémítették, hogy elmenekült a helyszínről és csak másnap, egy szőlőbirtokon találtak rá öntudatlan állapotban, meztelenül, törött csontokkal.

A súlyosan megsérült nő hat órát töltött a műtőben, viszont a rehabilitációja akár egy teljes évet is igénybe vehet. Menekülés közben ugyanis nemcsak a bordái törtek el, hanem szilánkosra tört a bokája és a lábában több csont is. Anett jelenleg a pécsi kórházban fekszik, azonban az aggódó ismerősök és barátok sem tudják őt elérni, mivel a rendőrség legfoglalta a telefonját.

Az egyik ismerőse szerint Anett párkapcsolata kisebb mélypontra jutott, és ezért vett részt a spirituális megtisztulást és válaszokat ígérő tea szeánszon.

Forrás: Béres Anett/Instagram

Szerintem az történhetett, hogy Anett a tea elfogyasztása után bepánikolt, és előtörtek belőle a rossz emlékek. Ez okozhatta azt, hogy menekülőre fogta, arról viszont elképzelésem sincs, hogy miért volt meztelen

– mesélte a hot! magazinnak a neve elhallgatását kérő barát.

Az ominózus tea szeánszon ott volt Sáfrány Emese is, ám neki semmi baja nem lett. A hallucinációt okozó ayahuasca főzetet korábban Varga Viktor is kipróbálta már, azonban Zacher Gábor szerint a szer nemcsak illegális, hanem veszélyes is.