Megszólalt az ismerős: VV Anett ezért mehetett el a szeánszra

Forrás: Béres Anett/Instagram -
Béres Anett VV Anett tea szeánsz sámánszeánsz látomás hallucináció ayahuasca Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori valóságshow-hős, Béres Anett számára rosszul végződött a tiltott szert használó spirituális szeánsz. A fiatal nő válaszokat szeretett volna kapni élete nagy kérdéseire, ám a hallucinációk olyannyira megrémítették, hogy elmenekült a helyszínről és csak másnap, egy szőlőbirtokon találtak rá öntudatlan állapotban, meztelenül, törött csontokkal.

A súlyosan megsérült nő hat órát töltött a műtőben, viszont a rehabilitációja akár egy teljes évet is igénybe vehet. Menekülés közben ugyanis nemcsak a bordái törtek el, hanem szilánkosra tört a bokája és a lábában több csont is. Anett jelenleg a pécsi kórházban fekszik, azonban az aggódó ismerősök és barátok sem tudják őt elérni, mivel a rendőrség legfoglalta a telefonját.

Az egyik ismerőse szerint Anett párkapcsolata kisebb mélypontra jutott, és ezért vett részt a spirituális megtisztulást és válaszokat ígérő tea szeánszon.

Forrás: Béres Anett/Instagram

– mesélte a hot! magazinnak a neve elhallgatását kérő barát.

Az ominózus tea szeánszon ott volt Sáfrány Emese is, ám neki semmi baja nem lett. A hallucinációt okozó ayahuasca főzetet korábban Varga Viktor is kipróbálta már, azonban Zacher Gábor szerint a szer nemcsak illegális, hanem veszélyes is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.