Az egykori reality-sztár, Béres Anett súlyos sérüléseket szenvedett, miután részt vett múlt hétvégén a Siklós közelében megtartott spirituális "tea szeánszon". A rituálét követően nyoma veszett és a rendőrség nagy erőkkel eredt a nyomába, ám végül egy munkás találta meg a lányt, aki öntudatlan állapotban, ruhák nélkül feküdt a közeli szőlőbirtokon.

Anettnek több csontja is eltört és hatórás műtéten esett át, ám még most sem tisztázott, hogyan szerezte sérüléseit az egykori villalakó. A lány egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse szerint Anett azért vett részt a spirituális utazást ígérő "tea szeánszon", mert megrekedt az élete, és ettől az élménytől remélt válaszokat kapni kérdéseire.

Valami azonban félresikerült, és egyelőre rejtély, hogy Béres Anett hogyan törte szilánkosra a bokáját és mitől szerzett bordasérüléseket.

Varga ViktorForrás: TV2

A Siklós közelében, Vokányban megtartott "tea szeánszon" a résztvevők a hallucinációt okozó ayahuasca főzetet fogyasztották, ami jól ismert a spirituális körökben. Varga Viktor énekes nemcsak ismeri, hanem próbálta is ezt a szert, ám nem Magyarországon, hanem a tea úgynevezett hazájában, Peruban csinált végig egy ilyen szertartást.

Viktor szerint Anettnek nem lett volna szabad részt vennie egy ilyen rituálén, mivel nem lehet csak úgy meginni ezt a főzetet.

Ez hónapokig tartó felkészülést igényel, mivel nem kaphatja meg mindenki ezt a szert. Nekem egy borzasztóan jó élmény volt, én megtaláltam önmagam, de ezt csakis hozzáértő sámánnal merném újra megtenni. Peruban rengeteg beszélgetésen vettünk részt, amelyek során azt próbálták kiszűrni, hogy bárkinek van-e mentális betegsége, ugyanis ellenkező esetben nem hajtották végre rajta a rituálét. Hogy itt mi történt, nem tudhatom, de szorítok Anett felépüléséért

– mesélte a Borsnak Viktor.