"Nekem borzasztó jó élmény volt" - Varga Viktor is kipróbálta a hallucinogén teát

Forrás: TV2 -
Béres Anett VV Anett tea szeánsz Varga Viktor hallucináció ayahuasca tea szeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori reality-sztár, Béres Anett súlyos sérüléseket szenvedett, miután részt vett múlt hétvégén a Siklós közelében megtartott spirituális "tea szeánszon". A rituálét követően nyoma veszett és a rendőrség nagy erőkkel eredt a nyomába, ám végül egy munkás találta meg a lányt, aki öntudatlan állapotban, ruhák nélkül feküdt a közeli szőlőbirtokon.

Anettnek több csontja is eltört és hatórás műtéten esett át, ám még most sem tisztázott, hogyan szerezte sérüléseit az egykori villalakó. A lány egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse szerint Anett azért vett részt a spirituális utazást ígérő "tea szeánszon", mert megrekedt az élete, és ettől az élménytől remélt válaszokat kapni kérdéseire.

Valami azonban félresikerült, és egyelőre rejtély, hogy Béres Anett hogyan törte szilánkosra a bokáját és mitől szerzett bordasérüléseket.

Varga Viktor Forrás: TV2

A Siklós közelében, Vokányban megtartott "tea szeánszon" a résztvevők a hallucinációt okozó ayahuasca főzetet fogyasztották, ami jól ismert a spirituális körökben. Varga Viktor énekes nemcsak ismeri, hanem próbálta is ezt a szert, ám nem Magyarországon, hanem a tea úgynevezett hazájában, Peruban csinált végig egy ilyen szertartást.

Viktor szerint Anettnek nem lett volna szabad részt vennie egy ilyen rituálén, mivel nem lehet csak úgy meginni ezt a főzetet.

– mesélte a Borsnak Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.