Hatórás műtéten van túl a magyar reality-sztár, akire meztelenül találtak rá a szőlők között

Forrás: Shutterstock -
valóvilág Siklós valóságshow-hős tea szeánsz sérülés reality-sztár hallucinogén tea szeánsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes állapotban találtak rá Siklós környékén a ValóVilág egykori szereplőjére, ám a kilétét még mindig titokban tartják. A hatóságok azt tudatták a sajtóval, hogy a nő eltűnését vasárnap éjjel jelentették, miután részt vett egy úgynevezett "tea szeánszon", amikor bepánikolt és a közeli erdőbe menekült. Másnap egy munkás fedezte fel a meztelen testét egy szőlőbirtokon.

Siklósnál, egy erdő közelében rendezték meg azt a szeánszt, amelyen részt vett az egykori valóságshow-hős és egy másik magyar celeb is. Mindketten ittak a hallucinációkat okozó Ayahuasca főzetből, és míg egyikük bepánikolva berohant a fák közé, a másik ismert hölgy olyan rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A szőlőtőkék közt megtalált reality-sztár kiléte ugyan még nem ismert, de azt már tudni, hogy ruha nélkül, öntudatlan állapotban leltek rá, a bokája szilánkosra volt törve és a bordái is megrepedtek. A Blikk egyik informátora szerint a hölgyet hat órán át műtötték, állapotáról azonban jelenleg nincs információ.

Az informátor szerint a szervezők spirituális szeánszot szerettek volna, ám a dolgok kicsúsztak a kezeik közül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.