Szívszorító üzenetet küldtek szülei a 22 éve eltűnt Till Tamásnak: a mai napig hazavárják

Till Tamás eltűnés szívszorító eltűnt gyerek üzenet Till Tamás eltűnése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonkét évvel ezelőtt, 2000 májusában veszett nyoma az akkor 11 éves Till Tamásnak. A fiú Baján élt szüleivel, amikor egyik nap nem tért haza, és azóta sem tudja senki sem, hogy hol lehet. A rendőrség a mai napig eltűnt személyként tartja nyilván az azóta vélhetően felnőtt fiút.

Till Tamás a napokban ünnepelte 33. születésnapját. A szülők minden nap gondolnak a fiukra, az ünnepekkor, és különösen a születésnapján pedig ajándékot is vásárolnak eltűnt gyermeküknek. Habár huszonkét éve nem került elő, édesanyja és édesapja mai napig bízik abban, hogy Tamás egyszer hazatér hozzájuk.

Till Tamás Forrás: Blikk.hu

– mondta a Ripostnak Tamás édesanyja.

A szülők biztosak abban, hogy bármennyit is változott a fiuk, bármikor megismernék, ha újra látnák. Az idős házaspár 2 éve szörnyű pillanatokat élt át, ugyanis a környékükön emberi maradványokra bukkant a rendőrség. A vizsgálatok azonban megállapították, hogy nem Tamás, hanem egy ismert sportoló csontjai kerültek elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.