Bíznak benne, hogy még láthatják fiukat - Így élnek most a 21 éve eltűnt Till Tamás szülei

Till Tamás Baja Till Tamás szülei Till Tamás eltűnése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Tamás alig múlt tízéves, amikor 2000 nyarán nyoma veszett. A kisfiút, aki ma már felnőtt férfi lehet, a mai napig nem találta meg a rendőrség. Szülei viszont nem adják fel a reményt.

Az egész országot lázban tartotta az ezredforduló után történt eltűnés, amely hihetetlen, de még ma is megoldatlan és lezáratlan ügy. Till Tamásnak 21 évvel ezelőtt rejtélyes módon nyoma veszett Bajáról. A szülei azonban nem engedik, hogy halottá nyilvánítsák a fiút, amíg kézzel fogható bizonyítékot nem találnak arra, hogy valóban életét vesztette.

Az utolsó pillanatig reménykednek abban, hogy a fiú egyszer csak becsönget a szülői házba.

Tamás most lenne 32 éves, anyukája és apukája pedig nem tud róla múlt időben beszélni. Még mindig hazavárják, szobáját is fenntartják, sőt minden jeles alkalomra ajándékot vesznek a számára.

Till Tamás Forrás: Blikk.hu

"Az utolsó napon még aludt, amikor munkába indultam. Bementem hozzá, megpusziltuk egymást, és megbeszéltük, hogy délután hármasban elmegyünk a mamához. Előtte való nap kint volt az elleni készülő lovánál a vadasparkban, és szerette volna újra meglátogatni a kedvencét. Ezt megengedtük neki, persze pontosan meghatározva, hogy mikorra kell hazaérnie.

Mindig engedelmes volt, ezért az adott időpontban azonnal keresni kezdtük. Soha nem csavargott, mindig tudtuk, hogy merre jár" – magyarázta az édesanya a Borsnak.

Az idős házaspár tavaly szörnyű pillanatokat élt át.

A környékükön ugyanis emberi csontokra bukkant a rendőrség. A hölgytől DNS-mintát is vettek, ám kiderült, hogy nem Tamásra, hanem egy ismert sportoló maradványaira bukkantak. Tamás szülei így rendületlen hittel továbbra is hazavárják fiukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.