Till Tamás alig múlt tízéves, amikor 2000 nyarán nyoma veszett. A kisfiút, aki ma már felnőtt férfi lehet, a mai napig nem találta meg a rendőrség. Szülei viszont nem adják fel a reményt.

Az egész országot lázban tartotta az ezredforduló után történt eltűnés, amely hihetetlen, de még ma is megoldatlan és lezáratlan ügy. Till Tamásnak 21 évvel ezelőtt rejtélyes módon nyoma veszett Bajáról. A szülei azonban nem engedik, hogy halottá nyilvánítsák a fiút, amíg kézzel fogható bizonyítékot nem találnak arra, hogy valóban életét vesztette.

Az utolsó pillanatig reménykednek abban, hogy a fiú egyszer csak becsönget a szülői házba.

Tamás most lenne 32 éves, anyukája és apukája pedig nem tud róla múlt időben beszélni. Még mindig hazavárják, szobáját is fenntartják, sőt minden jeles alkalomra ajándékot vesznek a számára.

Bármennyit is férfiasodott, ha egy nap becsenget, azonnal megismerjük.

Till TamásForrás: Blikk.hu

"Az utolsó napon még aludt, amikor munkába indultam. Bementem hozzá, megpusziltuk egymást, és megbeszéltük, hogy délután hármasban elmegyünk a mamához. Előtte való nap kint volt az elleni készülő lovánál a vadasparkban, és szerette volna újra meglátogatni a kedvencét. Ezt megengedtük neki, persze pontosan meghatározva, hogy mikorra kell hazaérnie.

Mindig engedelmes volt, ezért az adott időpontban azonnal keresni kezdtük. Soha nem csavargott, mindig tudtuk, hogy merre jár" – magyarázta az édesanya a Borsnak.

Az idős házaspár tavaly szörnyű pillanatokat élt át.

A környékükön ugyanis emberi csontokra bukkant a rendőrség. A hölgytől DNS-mintát is vettek, ám kiderült, hogy nem Tamásra, hanem egy ismert sportoló maradványaira bukkantak. Tamás szülei így rendületlen hittel továbbra is hazavárják fiukat.