WC-nek használta a ruhaüzlet próbafülkéjét a rendőrnő: mégis megtarthatta az állását

rendőrnő ruhaüzlet rendőrség magatartás fegyelmi vizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi ügy miatt kellett megjelennie a fegyelmi vizsgálaton egy angol rendőrnőnek. A mindössze 24 éves tiszt ugyanis szolgálaton kívül, részegen könnyített magán egy butikban.

Amelia Shearer a szabadnapján kevesebb mint négy óra alatt megivott fél üveg Proseccót, három koktélt és egy Jack Danielses kólát. Ezt követően részegen bement egy ruhaüzletbe, ahol megkérdezte az eladót, van-e bent mosdó, de amikor nemleges választ kapott, bevonult az egyik próbafülkébe. Odabent könnyített magán, de tettét később letagadta felettesei előtt is.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőrnőt végül súlyos kötelezettségszegés miatt bűnösnek találták, de mégsem bocsátották el, hanem csak írásbeli figyelmeztetésben részesítették. A bíróság szerint Shearer jelenleg nincs bevethető állapotban, de a képességei miatt megvan minden lehetősége és esélye arra, hogy a jövőben kiváló rendőr váljon belőle – írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.