Kozso összeköltözött szerelmével, aki korábban feljelentette őt a bíróságon

Forrás: Ámokfutók, Instagram -
kölcsön bírósági tárgyalás élettárs tárgyalás bíróság bírósági ügy Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  Kozso még 2015-ben kapott kölcsön tízmillió forintot egy volt alkalmazottjától, egyben korábbi szerelmétől. A nő azonban meggondolta magát és úgy döntött, visszakéri a pénzt, de erre sokáig hiába várt. Feljelentette a zenészt, a bíróság pedig most meghozta az ítéletét.

A bíró bizonyíték hiányában felmentette Kozsót, ugyanis a zenész az eljárás ideje alatt visszafizette a kölcsönt Ágnesnek, akivel azóta kibékültek, sőt már össze is költöztek.

– idézi a Blikk a hölgyet. Az ügyészség mindezt enyhítő körülmények tartotta, viszont azt kérte, hogy szabjanak ki pénzbírságot a zenészre. A bíróság azonban másként döntött.

Kozso Forrás: Ámokfutók, Instagram

– mesélte a lapnak Kozsó ügyvédje, dr. Novák Péter. A jogász képviselte a zenészt a tárgyaláson, ugyanis Kozso nem jelent meg a bíróságon. Az ítélet híre már eljutott az Ámokfutók frontemberéhez, aki örült a felmentésnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.