Kozso feleségére a legjobb barátja hajtott rá: az énekes durva dolgokkal vádolja exét

Kozso lánya Kádár Mónika házasság feleség válás Amanda gyereknevelés Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso mindössze öt évig élt együtt feleségével, a Zenebutik énekesnőjével, Kádár Mónikával. A házasságuk válással ért véget, ám a közösen eltöltött évekre mindketten másképpen emlékeznek.

A házasságukból egy lány született, aki nemrég azért került a címlapokra, mert az Egyesült Államok után Magyarországon is kiadják erotikus regényét. Az Amanda Ardens álnéven alkotó fiatal boldog házasságban él, monogám típus, ám állítása szerint nagyon színes a fantáziája, és ezt az írásban kamatoztatja.

Amanda korábban úgy nyilatkozott, hogy szülei válása után nem alakult ki bensőséges kapcsolata az édesapjával. A válással végződő házasságról és a gyereknevelésről azonban megoszlik a két szülő véleménye. Kádár Mónika szerint közvetlenül a házasságkötés után romlott meg a kapcsolata Kozsóval:

Kozso Forrás: Kozso/Instagram

– idézte az énekesnőt a Bors a Femina cikke nyomán. Kozso azonban másképp emlékszik a történtekre, és egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott, nagyon megviselte, hogy legjobb barátja kezdett ki a feleségével. Mónikát ráadásul azzal vádolta, hogy nem tudott eleget tenni anyai kötelességének.

– olvasható a cikkben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.