Elképesztő! 100 ezer forintot kínáltak a szexért a TV2 sztárjának

prosti felkínálkozik Budavári Fülöp TV2 prostituált
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többet láthatjuk Budavári Fülöpöt a TV2 képernyőjén. Irigyei persze neki is akadnak, és egyesek azt híresztelik, a szárnyát bontogató műsorvezető valójában a testéből él.

A TV2 feltörekvő sztárja többször nyilatkozott már arról, hogy nagyon kövér kisfiú volt. Súlya miatt rengeteget bántották, majd amikor elkezdett rendszeresen sportolni, és kigyúrta magát, önbizalma is helyreállt.

Fülöp rendszeresen posztol magáról félmeztelen fotókat, és bár hatalmas rajongótábora van, irigye is akad bőven. A Sztárban sztár riportere a nyáron rengeteg gyönyörű helyre eljutott, a rosszindulatú követők pedig arra következtettek, hogy Fülöp prostituáltként dolgozik, ezért van ennyi pénze.

Az influenszert eleinte zavarta, amit terjesztenek róla, most frappáns posztban reagált a vádakra:

"Már már hízelgő, hogy külditek, hogy idióta csoportokban unatkozó emberek találgatják egymás között, hogy nem vagyok -e véletlenül prostituált, mert nem posztolom ki a barátaimat ha kirándulunk egyet valamerre. Szinte kezdem élvezni a helyzetet. Kommentben írjátok meg, hogy ki mennyit adna egy órára. Lehet elgondolkozom, hogy karriert váltok"

Akadt olyan hozzászóló, aki 100 ezer forintot is fizetne Fülöpnek egy órás szexért, és azt írta, értette a viccet, de a remény hal meg utoljára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.