Ritka betegsége miatt félbe tudja hajtani magát egy nő: videóra vette a trükkjét

Forrás: Shutterstock -
cleidocranial dysplasia trükk videó ritka betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka, genetikai betegségben szenved az a nő, aki képes félbehajtani a mellkasát, Danielle-nek ugyanis nem fejlődött ki a kulcscsontja. Az így szerzett képességét pedig rendszeresen megmutatja, és elmondása szerint nagy sikert arat vele az őt nem ismerők körében.

Danielle az úgynevezett cleidocranial dysplasiában szenved, amely egy olyan genetikai betegség, mely a csontok és a fogak fejlődésére van hatással. Az ezzel küzdő emberek testének fogazata és csontozata eltérhet az átlagostól, vagy extrém esetben akár ki sem fejlődhet. A tünetek ismerősek lehetnek a Stranger Things nézői számára is, ugyanis a Dustint alakító Gaten Matarozzónál is ezt diganosztizálták.

@xbiglashesnomoustachesx What’s your party trick? #fyp#nocollarbones♬ original sound - bethmcgrath65

A brit anyuka különleges trükkjét videóra vette, és feltöltötte a TikTokra. A videón jól látható, ahogy a mellkasát szó szerint összehajtja. A felvételt több mint 800 ezren látták eddig – vette észre a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.