Rengetegen bántják az X-Faktor női mentorát, Herceg Erikát

Forrás: Instagram/Herceg Erika -
bántás X-Faktor Herceg Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentora kap hideget-meleget, de "csak" az interneten. A személyes találklozások alkalmával mindenki szívélyesen fogadja.

Herceg Erika, az X-Faktor női mentora már akkor kapott hideget-meleget a kommentelőktől, amikor még el sem kezdődött a műsor. Akkor ByeAlex kelt a védelmére, most azonban ő állt ki magáért. "A kommentelőktől kapok sértő megjegyzéseket" - mondta a Hot! Magazinnak Erika, aki azt is bevallotta, hogy a személyes találkozások alkalmával nagyon kedvesek az emberek.

Herceg Erika sok bántást kap Forrás: Instagram/Herceg Erika

A kijevi mentor - aki legutóbb durván kiakadt zsűritársaira - a VIA GRA nevű lányzenekarral vált ismertté, de a meztelen fotói is sokakat elértek. Erika azt is elárulta, családjával korábban viharos volt a kapcsolata, de mostanra szent a béke. Szerelméről is beszélt, aki jelenleg Svájcban él: most távkapcsolatban vannak, de mivel Erika szerint Budapest gyönyörű város, nem tartja valószínűtlennek, hogy vegyenek itt egy lakást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.