Ember- és szervkereskedőktől menekítették ki a magyar szépségkirálynőt

Forrás: AFP/Menahem Kahana -
modell szervkereskedelem Jázmin Viktória emberkereskedő Észak-Macedónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó órában sikerült kimenekíteni a magyar modellt és szépségkirálynőt, aki most saját maga mesélte el a rémtörténetet.

A 2021-es Miss Universe Hungary győztese, a 21 éves Jázmin Viktória fotózás miatt utazott Észak-Macedóniába. Vele együtt 12 modell kapott szerződést egy nemzetközi csapattól, semmi gyanús nem volt a felkérésben, a munkában. Az egy hónapja történt eset azonban elég hamar nem várt fordulatot vett. A szállodában elvették Viktória útlevelét és bárhova ment, valaki felügyelte őt.

A megbízója egy idő után rányomult, ölelgetni, csókolni akarta, mint a lány mondja, kissé erőszakosan közeledett felé, de ő elutasította. A férfi ekkor váltott hangnemet.

Jázmin Viktória Forrás: AFP/Menahem Kahana

– mesélte a Blikknek Viktória, aki csak remélni tudja, hogy nem történt akkor este semmi. A lány ekkor eldöntötte, hogy megszökik, bármi is lesz az ára. A fiatal lány másnap jelezte az édesapjának és a modelleknek létrehozott üzenetcsoportban, hogy baj van.

– a lányt édesapja megérkezéséig sikerült elbújtatni. Utólag tudta meg, mekkora bajban volt, a szakemberek szerint napokon múlhatott az élete, és vagy őt, vagy a szerveit adták volna el a feketepiacon. Az átélt traumák feldolgozásában pszichológus segíti, miközben a férfi, aki anno a modellmunkával megkereste, fenyegető üzeneteket küld neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.