Még novemberben nyerte meg a hazai előválogatót Jázmin Viktória, aki a decemberi nagydöntőn, Magyarországot képviselve állt kifutóra a Miss Universe szépségversenyen. Az egyik fellépőruhája azonban kiverte a biztosítékot.

A Miss Universe-en több körben lépnek színpadra az országok versenyzői. Az egyik fordulóban hazájuk nemzeti viseleteit kell bemutatniuk a modelleknek. Ennek során hibázott a magyar lány, és az általa viselt piros ruha miatt csak úgy záporoznak a negatív kommentek. Az internetes véleményformálók szerint olcsó, és ciki volt, amivel a közönség elé lépett.

A verseny korábbi magyar résztvevője, Proksa Szandra szerint nem a magyar lány hibázott.

Jázmin Viktória éles kritikát kapott ruhájaForrás: AFP/Menahem Kahana

"Jogtalanul bántják szegény Viktóriát, mert ő nem tehet erről az egészről. Ezen a versenyen ugyanis az országok és a szépségiparaik versenyeznek,

bármennyire is szörnyen hangzik, a résztvevők csak bábuk, akiket szépen felöltöztetnek a megfelelő jelmezekbe.

"Ennek aztán igazán kiemelkedőnek kell lennie, főleg a nemzetiruha-versenyen. Szomorú, hogy annak ellenére, milyen potenciál lett volna ebben, ennyivel letudta a magyar szervező az egészet" – árulta el a modell a Blikknek.

A 2021-es Miss Universe győztese végül az indiai versenyző lett, a magyar lány sajnos nem jutott be a legjobbak mezőnyébe.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!