Már augusztusban vőlegény volt Zsolt gazda: így reagált a menyasszonya a műsorra

Forrás: RTL Klub -
Házasodna a gazda Zsolt gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Zsolt gazda Lídiával utazott az álomrandira, a műsoron kívül találta meg a boldogságot. Menyasszonya van, aki a felvételeket látva nem mindig volt felhőtlenül boldog. 

"A műsornak köszönhetően keresett egy hölgy, és elkezdtünk ismerkedni, augusztusban aztán már valóban komolyra fordult a kapcsolatunk ezzel a bizonyos hölggyel. Megkértem a kezét, és igent mondott. Úgyhogy kezdhetjük tervezni az esküvőt. Olyan jogi területen dolgozik, ami miatt nem mutathatom meg a nyilvánosságnak, de ezt nem is nagyon bánom. Annyira gyönyörű, hogy jobb, ha más férfiak nem is látják, mert a végén még le akarnák csapni a kezemről" - mondta el a Storynak Zsolt gazda, és hozzátette, kedvesének néhány jelenet igencsak nem tetszett.

"Egy-két felvétel rosszul esett neki. Különösen a randevúk, a csókjelenetek, de szerencsére mindent meg tudunk beszélni, így ezeken is felül tudtunk kerekedni" - tette hozzá.

Zsolt menyasszonyának rosszul estek a csókjelenetek Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.