Meglepő lesz a következő napok időjárása: erre számíthatunk

Forrás: Shutterstock -
front időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napok időjárása olyan lesz, amilyet szemptemberben szerettük volna.

Szombat
Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, a Dunántúlon beborul az ég, azonban inkább csak az Észak-Dunántúlon alakul ki kisebb eső, zápor. A déli szél többfelé megélénkül. 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.
Vasárnap
A ködfoltok feloszlása után napos időre számíthatunk délnyugat felől megnövekvő fátyolfelhőkkel. Csapadék nem lesz. 21-22 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. A délkeleti szél megélénkülhet.

Forrás: Shutterstock


Hétfő
A párásság megszűnése után sok napsütésre van kilátás, kevés fátyolfelhővel. Kellemes idő lesz 22°C körüli maximumokkal.
Kedd
Folytatódik a vénasszonyok nyara sok napsütéssel. A szél fokozatosan északnyugatira fordul, de még mérsékelt marad. 20-23 fokos meleg várható.
Szerda
Gyengén felhős, napos idő valószínű. A szél északira, majd északkeletire fordul, mellyel megkezdődik az egyre hűvösebb levegő beáramlása. Még kitart az indián nyár: 20 fok körüli értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.