Emlékszel Bálintra az első Big Brotherből? Most elmondja, mi történt a többi versenyzővel

Forrás: YouTube -
Kormos Bálint realitysztár TV2 Big Brother BB Bálint Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz évvel ezelőtt láthatták a nézők az első valóságshow-t a magyar képernyőkön. A Big Brother legelső szériájának versenyzőit akkor az egész ország ismerte, ám senki sem futott be nagy tévés karriert. Sőt a győztes, Évi élete nagyon rossz fordulatot vett.

Az első Big Brother második helyezettje, Kormos Bálint volt a Budapest Eye nevű YouTube-csatorna műsorának, az Egy ágyban vendége, ahol elárulta, mely egykori villalakókkal tartja a kapcsolatot és mit tud, mi történt a többiekkel az eltelt két évtizedben.

Bálint elmondása szerint Iti kiköltözött Németországba, Tara teljesen eltűnt, Sydney Ausztráliában éli az életét, Pongóról semmit sem tud, míg Popeye-jel sokáig tartotta a kapcsolatot. Judittal a mai napig jó barátságban van, és tudtával a nő a médiában helyezkedett el. Angélával jártak a műsor után, de a szakítás óta nem beszéltek, Évivel pedig akkor találkozott utoljára, amikor megpróbáltak segíteni rajta.

Kormos Bálint a Budapest Eye műsorában Forrás: YouTube

Szabiról nem tud semmit, Zsanett pedig a véleménye szerint azért tűnhetett el a nyilvánosság elől, mert sok negatív kritika érte. Renátóról azt tudja, hogy gitározik, nem is kis sikerrel, míg a műsor egykori házigazdáiról, Till Attiláról és Liptai Claudiáról csak jó emlékei vannak.

Bálint maga szerkesztőként dolgozott a TV2-nél a Big Brother után, majd Angliába költözött és ma ruhatervezéssel foglalkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.