Azt feltételezné az ember, hogy a különféle realitykből ismert játékosokat azért éri utol előbb-utóbb a brutális végzet, mert szeretik mindkét végén égetni azt a bizonyos gyertyát. A képlet azonban nem mindig ilyen egyszerű.

Egy valóságshowban csak azok érvényesülhetnek, akik egyedi személyiségük mellett a bezártsággal és a taktikázással is képesek megbirkózni. Nemrég a Big Brother pszichológusa mesélt arról, hogy milyen karaktereket kerestek annak idején a válogatókon: bár BB Évit tökéletes alanynak tartották, sajnos, a győzelmet követő időszakban ő is eljutott egy olyan mélypontra, mely már pszichiátriai kezelést kívánt.

Forrás: RTL II

A többiek sem voltak túl szerencsések: VV Lorenzo vétlen motorosként halálos balesetet szenvedett,  VV Fannit meggyilkolták,  VV Aurelio pedig jelenleg is börtönbüntetését tölti. 

Legutóbb VV Anett történetétől lett hangos a média, ugyanis a fiatal szőkeség július 10-én horrorfilmbe illő hallucinációk közepette törte össze magát az erdőben.

Ha kíváncsi vagy, mi történt pontosan a viszontagságos sorsú valóságshow-szereplőkkel, olvasd el a Metropol összeállítását!