Eláztatta a lakókat, a rendőrök törték rá az ajtót az idős, budapesti férfire

dreamstime -
rendőrség kád XV. kerület Budapest rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában lett rosszul egy idős férfi Budapesten a XV. kerületben. Ha a szomszédok nem telefonálnak, hatalmas baj is történhetett volna.

A rendőrséghez kedden éjszaka futott be az a hívás, miszerint egy XV. kerületi társasházban valószínűleg csőtörés történt, az érintett lakó pedig nem nyit ajtót. A helyszínre érkező rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy zaj szűrődik ki a lakásból, ezért betörték az ajtót, miután az ő kopogásukra sem felelt senki.

Illusztráció dreamstime

Az egyenruhások a kádba szorulva találtak rá a lakóra, egy 81 éves férfire, aki otthonában lett rosszul és nem tudott kimászni a fürdőből, így a csapot sem tudta elzárni. A rendőrök kiemelték a bácsit a kádból, stabil oldalfekvésbe helyezték, betakarták, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították az idős urat – írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.