Hidegfront érkezik - Ennyire hűl le a levegő

Forrás: Getty Images/iStockphoto/William Lee/William Lee -
hidegfront időjárás október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csapadék egyelőre nem várható, de a követező napokban hűvösebb lesz. 

Szerda


A gyenge hidegfront mögött napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Zápor csak elvétve fordulhat elő. Az északnyugati szél átmenetileg megerősödik. 20 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Csütörtök


Délelőtt változóan (réteg)felhős, délután nagyrészt már napos idő várható. Nem lesz csapadék. A nappali felmelegedés gyengül: délután már csak 12-17 fok valószínű. A keleti szél mérsékelt marad.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/William Lee/William Lee

Péntek


Nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de estig még sehol sem lesz csapadék. Reggel 0 és +7 fok között alakul a hőmérséklet, tehát talajmenti fagy több helyen lehet. Délután 16-17 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombat


Erősen felhős időre van kilátás, és szórványosan várható eső, záporeső. A nyugati szél több helyen lesz élénk. 13 és 19 fok között várható a maximum.

Vasárnap


Október 23-án, nemzeti ünnepünk napján reggelre párássá válik a levegő, néhol köd is lehet. Napközben változóan felhős idő lesz, komoly csapadék nélkül. 20 fok köré melegszik a levegő - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.