Elárulta tanítványa, milyen edző is Shane Tusup: ezt mondta róla

Forrás: Shane Tusup/Instagram -
tanítvány vélemény edző Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup edzőként sokféle sportolóval foglalkozik, egyikük most elárulta, milyen vele a közös munka.

Shane Tusup leginkább a magánéletével szerepelt az utóbbi időben a médiában, Szabó Zsófival való szakításuk után azt találgatták az emberek, ki lesz a következő nagy szerelem, és habár Csősz Bogival sokat flörtölteg online, az üzletasszony leszögezte, most csak magára koncentrál. Shane pedig a háttérben tovább folytatta edzői tevékenyésgét, erről szólalt meg az egyik tanítványa: elárulta, milyen a közös munka.

Shane Tusupot dicsérte a tanítványa Forrás: Shane Tusup/Instagram

"Lehetőségem nyílt együtt dolgozni Shane Tusuppal. Nem volt egyszerű a munka, Shane nagyon komoly feladatok elé állított, és az airbike sem lesz a legjobb barátom, de egy biztos: életem legjobb kondíciójával érkeztem Dél-Koreába. Sajnos, az első napon lesérültem, így nem volt lehetőségem ugyanazt a gyakorlatot bemutatni, amivel érkeztem..." - írta Fekete-Tibor Nóra, amit Shane is megosztott Instagram-sztorijában.

"Azt viszont, hogy így tudtam felállni a színpadra a gyakorlatommal, Shane-nek köszönhetem. A gyakorlat előtt egy-két órával még a térdem kinyújtása is nagy erőfeszítésembe tellett... Az edzéseink alkalmával, a versenyhez közeledve a gépemre ragasztott egy matricát ezzel a felirattal: 'Nobody cares, work harder'. A legigazabb mondat. Ez visszhangzott a fejemben, amikor a színpadra léptem. Sajnálom, hogy sokan előítélettel bírnak, ha róla van szó. A szakmai tudása páratlan" - folytatta a sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.