Számukra is véget ért az Ázsia expressz - A Király tesókat a csapat is megkönnyezte

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Ázsia Expressz Király Linda Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sírva búcsúztak a Király tesvérek az Ázsia expressztől. Szavaikon még a többiek is meghatódtak. 

"Kiélveztük minden pillanatát. Bocsi, Viktor, mert igazából én rugdostalak, hogy jöjjünk. Most azért sírok, mert tudom, hogy az az élet rendje, hogy felnövünk, mindenkinek lesz saját családja – oké, én még szingli vagyok – de nekem volt ez borzasztó fontos. Rohadtul hiányoztál. Ezt az élményt soha máshol nem kapjuk meg, a gyerekeinknek mesélhetjük majd, hogy milyen őrületeket éltünk át együtt. Nagyon jó volt, köszönjük ezt a lehetőséget és ezt az élményt" - idézi Lindát a Bors.

Forrás: TV2 Sajtószoba

„Ez egy annyira jó élmény volt számunkra, soha nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen kalandban lesz együtt részünk, és úgy érezzük, hogy mindig beletettünk mindent. Én is örülök, hogy volt egy időszak, ahol ismét csak ketten lehettünk, és visszaidézhettük azokat a pillanatokat, amikor együtt lógtunk. Végtelenül hálás vagyok ezért, annyit tanultam magamról, Lindáról, a többiekről" - tette hozzá Viktor, akinek a játék elején kijött a lágyéksérve.

Linda - akivel interjúnkat itt olvashatod- a közösségi oldalán így búcsúzott a műsortól:

"Mi annyira hálások vagyunk hogy megélhettük ezt az egész kalandot! Olyan élményt kaptunk, amit majd sokáig mesélhetünk a saját családunknak, gyerekeinknek. Lehetőséget kaptunk ujra időt tölteni együtt , dilizni, mint gyerekkorunkban, és kipróbálni magunkat a legextrémebb helyzetekben is. Én személy szerint mindent megkaptam amiért elvállaltam a műsort , sőt! Egy felejthetetlen, életre szóló élmény volt! Nagyon köszönjük, hogy ennyien támogattatok minket, és köszönőm tesó, hogy ezt megélhettem Veled!" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.