Plasztikai műtétjéről vallott a TV2 fiatal sztárja: elárulta, min változtatott

plasztikai műtét Budavári Fülöp plasztika bőrfeszesítés úszógumi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neves sztársebész végezte az influenszer műtétjét.

Budavári Fülöp modell és influenszert azonban nemcsak fotókról, hanem több TV2-s műsorból is ismerhetjük. Ő volt ugyanis a Sztárban Sztár és a Ninja Warrior Hungary online riportere, aki a tv2.hu-n megjelenő riportokban kérdezte a műsorok résztvevőit. Fülöp jelenleg az Egyesült Államokban építi modellkarrierjét, de most bevallotta, hogy az ő teste sem tökéletes.

Az influenszer ugyanis régóta küzdött az úszógumijával, amelytől a rendszeres edzéssel és egészséges táplálkozással sem tudott megszabadulni. Ezért döntött úgy, hogy kés alá fekszik és Dr. Krasznai Zsolt, a neves plasztikai sebész gondjaira bízta magát.

Hét héttel ezelőtt került sor a bőrfeszesítő műtétre, az átalakulásról pedig több képet is megosztott Fülöp a saját Instagram-oldalán. A folyamat a fenti lapozható galériában látható a jobb oldalt található nyílra kattintva.

– zárta posztját Fülöp, aki egy követőjének a kérdésére elárulta, miért lett úszógumija, ha naponta edz és figyel az étkezésre:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.