Szívszorító szavakkal búcsúzott édesanyjától a faddi tragédiában elhunyt Mariann két lánya

Fotó: Csudai Sándor -
búcsú szívszorító baleset tragédia autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves nő autója egy kanyarban sodródott le az útról, majd egy fának csapódott. Mariann kirepült az autóból, és azonnal meghalt.

Egy 47 éves nő Faddtól Tolna irányába autózott, amikor egy kanyarban kicsúszott a 14-es kilométerszelvényen. Először a jobb, majd a bal oldali padkának sodródott az autó, aztán a bicikliút felett átpördülve egy fának csapódott, a nő pedig kizuhant a kocsiból, és azonnal meghalt.

A helyszínelés hosszú órákig zajlott, csak a délutáni órákban lehetett megnyitni az utat teljes szélességében.

"Amikor lefele, a bicikli út alá néztem, akkor láttam meg a roncsot. Ott hevert felborulva. A szívem is összeszorult, mert úgy össze volt törve az az autó, hogy bár nem láttam már, hogy kit vittek el, biztos voltam benne, hogy az vagy meghalt, vagy életveszélyben van" - mesélte a Borsnak egy arra járó szemtanú.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A baleset áldozata a 47 éves F. Mariaan volt. Ismerősei teljesen összetörtek a hír hallatán. Fantasztikus asszonynak ismerték, mindig mosolygott és mindenkihez volt egy kedves szava. A lányait imádta, szoros volt velük a kapcsolata.

A nő két lánya szívszorító üzenettel búcsúzott édesanyjától a közösségi oldalán:

Az édesanya az ismerősei szerint mindig biztonságosan és ésszel vezetett, így nem értik, mi történhetett. Egyelőre a rendőrség sem tudta megállapítani, hogy mi vezetett a balesethez, de szakértők segítségével vizsgálják a körülményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.