Gabriela Spanic zsánere Árpa Attila, aki szerinte egy tökéletes pasi

Forrás: TV2 -
Árpa Attila Gabriela Spanic A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabriela Spanic immáron harmadik alkalommal tért vissza Magyarországra a TV2 táncos show-ja, a Dancing with the Stars miatt. Akárcsak a második évadban, az idei elődöntőben is vendégzsűritag volt, ezért jól ismeri a mostani Nagy Ő-t, azaz Árpa Attilát, aki tavaly szerepelt a táncos műsorban. A telenovellák királynőjének így meg van a véleménye a sármos színész-producerről.

Spanicot arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy Árpa Attila lett idén A Nagy Ő főszereplője és mit gondol róla, mint férfiról:

"És meg van benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. E mellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi!" – mesélte a Borsnak Gabriela Spanic, aki azt is elárulta, ha felkérik, szívesen vállalná a következő Nagy Ő szerepét.

Gabriela Spanic Forrás: TV2

A lap megkereste Árpa Attilát és elmondták neki, milyen véleménnyel van róla a telenovellák királynője. Attila elárulta, hogy poén szintjén eljátszottak a gondolattal, mi lenne, ha Gaby is bekerülne a lányok közé a villába és még nyelvi akadályok sem lettek volna, ugyanis Árpa jól beszél spanyolul.

"Nyilván jobban örültem volna, ha mondjuk Gaby érkezik hozzám a villába, mintha Facundo Aranát küldték volna be" - kezdte nevetve Attila, majd így folytatta: "Egyet megígérhetek! Ha lesz olyan szerencsém, hogy találkozunk Spanic kisasszonnyal a döntő utáni partin, megpörgetem a táncparketten..."

Gabriela Spanic idei szereplése sokak számára emlékezetes marad, ugyanis a belépéskor a színésznő véletlenül megvillantotta egyik mellbimbóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.