Gabriela Spanic immáron harmadik alkalommal tért vissza Magyarországra a TV2 táncos show-ja, a Dancing with the Stars miatt. Akárcsak a második évadban, az idei elődöntőben is vendégzsűritag volt, ezért jól ismeri a mostani Nagy Ő-t, azaz Árpa Attilát, aki tavaly szerepelt a táncos műsorban. A telenovellák királynőjének így meg van a véleménye a sármos színész-producerről.

Spanicot arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy Árpa Attila lett idén A Nagy Ő főszereplője és mit gondol róla, mint férfiról:

Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata.

"És meg van benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. E mellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi!" – mesélte a Borsnak Gabriela Spanic, aki azt is elárulta, ha felkérik, szívesen vállalná a következő Nagy Ő szerepét.

Gabriela SpanicForrás: TV2

A lap megkereste Árpa Attilát és elmondták neki, milyen véleménnyel van róla a telenovellák királynője. Attila elárulta, hogy poén szintjén eljátszottak a gondolattal, mi lenne, ha Gaby is bekerülne a lányok közé a villába és még nyelvi akadályok sem lettek volna, ugyanis Árpa jól beszél spanyolul.

"Nyilván jobban örültem volna, ha mondjuk Gaby érkezik hozzám a villába, mintha Facundo Aranát küldték volna be" - kezdte nevetve Attila, majd így folytatta: "Egyet megígérhetek! Ha lesz olyan szerencsém, hogy találkozunk Spanic kisasszonnyal a döntő utáni partin, megpörgetem a táncparketten..."

Gabriela Spanic idei szereplése sokak számára emlékezetes marad, ugyanis a belépéskor a színésznő véletlenül megvillantotta egyik mellbimbóját.