Árpa Attila a gázsijáról beszélt és elárulta, mennyit kapott A Nagy Ő-ért

Forrás: TV2 -
gázsi TV2 pénz Árpa Attila A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete tart már A Nagy Ő, melynek új évadában ezúttal Árpa Attila keresi a szerelmet. A színész-producer és megannyi csinos lány történetét naponta százezrek követik figyelemmel a tévében, ám a nézők közül vannak, akik nemcsak arra kíváncsiak, hogy kit választ Attila, hanem arra is, mennyiért vállalta a produkciót.

A titoktartás miatt Árpa Attila sem árulhatja el, pontosan mekkora összeget kapott a műsorért, ám a követői közül valaki mégis megpróbálta szóra bírni A Nagy Ő-t, aki meglepetésre, készségesen válaszolt az illetőnek. Pontos összeget nem mondott, de nagyjából behatárolta a gázsiját.

Árpa Attila Forrás: TV2

"Természetesen meg tudtam állapodni a TV2-vel. Önmagában az a tényező, hogy az ember egy hónapon keresztül nem tud mással foglalkozni, nem tud forgatni, más munkákat vállalni, azt is valamilyen formában kompenzálni kell" – idézi a Bors Árpát, aki arra is reagált, miszerint csak a pénz miatt mondott igent a párkeresőre.

A színész nemrég azt is elárulta, hogy nem híve a tinderes randizásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.