Szuperák Barbi megtiltotta vendégeinek az állva pisilést: G.w.M-et meglepte a kérés

Szuperák Barbara Hal a tortán G.w.M házirend SuperTV2 vendégség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új évaddal tért vissza a Hal a tortán, a TV2 Csoport celebes gasztrorealityje, melyben ismert emberek látják vendégül egymást. Az első adásban Kiszel Tünde volt a házigazda, és rögtön kiderült, hogy G.w.M nemcsak a nagy darab húsokat nem szereti a levesben, de még sosem mert magának az asztalnál az ételből.

A második epizódban Szuperák Barbara főzött és vendégelte meg a többieket: Kiszel Tündét, Zalatnay Saroltát, Győrfi Pált és Varga Márkot, azaz G.w.M-et. A premier után ez az adás is tartogatott izgalmakat, nemcsak a nézők, hanem a celebek számára is: Barbi ugyanis rögtön közölte vendégeivel, hogy cipőben senki sem léphet be az otthonába.

Ezután egy újabb pontra is fény derült a házirendben: Szuperák Barbara ugyanis kijelentette, hogy a férfiak is ülve pisilnek nála. G.w.M ekkor elárulta, ő még sosem pisilt ülve, és inkább visszatartja, vagy a teraszról intézi el a dolgot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.