Visszatér a képernyőre a TV2 népszerű műsora, a Hal a tortán: ők főznek az első héten egymásnak

TV2 Hal a tortán főzőműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra műsorra tűzte népszerű műsorát a TV2: A Hal a tortán november 21-től lesz látható.

November 2-án, azaz szerdán 10 éve, hogy elindult a SuperTV2, a TV2 Csoport kábelcsatornája. Ebből az ünnepi alkalomból a népszerű sorozatok és sikerfilmek mellett november 21-től új évaddal, vadonatúj részekkel és sztárvendégekkel jelentkezik a TV2 Csoport egyik legrégebbi gasztrorealityje, a Hal a tortán.

A vállalkozó szellemű hírességek igyekeznek egymást lefőzni és a Hal a tortán háziasszonyát lenyűgözni. Gáspár Beának köztudott, hogy a sütés-főzés a kisujjában van, nemegyszer kápráztatta már el a nagyérdeműt ínycsiklandó fogásaival, sőt, saját szakácskönyvet is kiadott, hogy évtizedes gasztronómiai tapasztalatait megossza az érdeklődőkkel.

Visszatér a képernyőre a TV2 népszerű műsora, a Hal a tortán: ők főznek az első héten egymásnak Forrás: TV2

A Hal a tortán november 21-én indul, az első héten olyan sztárok ragadnak fakanalat, mint a magabiztos, ám a konyhában teljesen idegenül mozgó rapper, G.w.M, a legendás énekesnő, Zalatnay Cini, a naptárdíva, Kiszel Tünde, a legtöbbet szereplő szóvivő, Győrfi Pál, valamint a mulatóssztár, Jolly kedvese, Szuperák Barbara.

Humor, intrika, beszólogatás, őszinte jókedv és persze egy egész héten át tartó esti vacsorashow, aminek a végén kiderül, vajon ki a legjobb vendéglátó? A gasztroreality további vadonatúj részeiben hasonlóan parádés névsorra számíthatnak a SuperTV2 nézői - ígéri a csatorna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.