"Sokkot kaptam, elestem és föl se tudtam kelni" - így értesült Szorcsik Viki arról, hogy édesanyja agyvérzést kapott

Forrás: Szorcsik Viki/Instagram -
agyvérzés anya Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkot kapott és a földre rogyott Szorcsik Viki, amikor megtudta, hogy agyvérzést kapott az édesanyja.

Szorcsik Viki édesanyja annyi bántó kommentet olvasott a lányáról az interneten, hogy rosszul lett. Vikit az édesapja értesítette, azzal hívta fel, azonnal üljön autóba, mert édesanyja élet-halál között van.

"Azt mondta, azonnal üljek be a kocsiba, mert anya agyvérzést kapott. Én sokkot kaptam, elestem és föl se tudtam kelni" - mondta Szorcsik Viki, aki nemrég az öccsét vesztette el, annak pedig csak a gondolatába is beleőrül, hogy szüleit is elveszítheti.

Szorcsik Viki édesanyja agyvérzést kapott Forrás: Szorcsik Viki/Instagram

"Ők az életbe nem fogják feldolgozni azt, hogy elveszítették az egyetlen fiukat" - tette hozzá Viki, aki a bántó kommentekről is beszélt. "Nekem nagyon fáj, hogy az emberek nem gondolják át ennek a súlyát, hogy mit okozhatnak egy-egy ilyen odamarással valakinek. Azt ne felejtsék el, hogy mi is érző lelkek vagyunk, és mi az ő szórakoztatásukra csináljuk ezeket a műsorokat" - mondta a Tények Plusznak Viki, aki a Farm VIP-ben versenyez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.