Szörnyű tragédia: ráborult egy egyéves kislányra a bevásárlókocsi, belehalt a sérüléseibe

Forrás: Shutterstock -
barkácsbolt halál kisgyerek baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány nem sokkal a baleset után életét vesztette. A szülőkkel terapeuták foglalkoznak, hogy feldolgozhassák a történteket.

Rettenetes tragédia történt egy németországi barkácsáruházban. A Hannoverhez közeli Garbsen városában egy fiatal pár bevásárolni indult, és magukkal vitték egyéves kislányukat is.

Ahogy nézelődtek a sorok között, egy gipszkartonnal teli bevásárolókocsi kibillent az egyensúlyából és felborult, egyenesen a kocsi mellett álló egyéves kislányra. Kivédhetetlen volt a baleset.

(A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A szülők végignézték a tragédiát, amelynek hatására sokkos állapotba kerültek. Több szemtanú is azonnal a segítségükre sietett, a kislányt végül mentőhelikopterrel szállították kórházba, de az életét már nem tudták megmenteni - írtja a Bild.

A rendőrség elmondta, a szülőkkel azóta szakember foglalkozik, továbbá a rendőröket is annyira megviselte a tragédia, hogy számukra is biztosítottak terapeutákat. Egyelőre még vizsgálják, hogyan borulhatott fel a bevásárlókocsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.