Kísértetház lett Benkő Dániel otthonából: három éve üresen áll a budai ingatlan

Forrás: iWiW -
Benkő Dániel örökség Buda Budapest hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország talán legismertebb lantművésze három évvel ezelőtt, szívinfarktusban hunyt el. A néhai zenészt sokan a televízióból ismerhették, ugyanis számtalan szórakoztató produkcióban megfordult, többek között a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, valamint a Vacsoracsatában.

Egykori otthona, amelyet szintén gyakran láthattak a tévézők, halála óta üresen áll. A budai hegyekben található ingatlannál járt a Blikk, azonban senkit sem találtak ott, ellenben az jól látszik a helyszíni képeken, hogy nem nagyon gondozhatják sem az épületet, sem a hozzá tartozó kertet.

A lap úgy tudja, hogy Benkő Dániel nem írt végrendeletet, ezért két lánya egyenlő félben örökölte a lantművész vagyonát: az ingatlant és az évek alatt felhalmozott műtárgyakat, hangszer-különlegességeket.

Forrás: iWiW

– mesélte az újságnak a család egyik ismerőse.

Benkő Dániel neve nem is olyan régen ismét megjelent a lapok hasábjain, ugyanis októberben derült ki, hogy egyik lánya elárverezte a művész értéktárgyainak egy részét.

– mesélte akkor Benkő lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.