Az Almondy visszahívja az IKEA áruházakban vásárolt mandulatortákat

Forrás: Medgyesi Milán - Origo -
visszahívás torta fémtárgy Ikea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Almondy visszahív egy meghatározott mennyiséget a 400 g-os Almondy Daim Mandulatortából, mivel az egyik tortában egy fémtárgyat találtak. A termékeket elővigyázatosságból hívják vissza.

A visszahívás kizárólag az IKEA áruházakban vásárolt, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező, 400 g-os Almondy Daim mandulatortákra vonatkozik.

Az Almondy arra kéri azokat, hogy akik a fenti termékből vásároltak, vagy vigyék vissza a terméket abba az áruházba, ahol megvásárolták, és visszakapják a teljes vételárat, vagy forduljanak az Almondyhoz a www.almondy.com címen.

Forrás: Medgyesi Milán - Origo

"Az Almondynál termékeink minősége és biztonsága az első számú prioritás. A történteket nagyon komolyan vesszük, ezért elővigyázatosságból visszahívjuk az IKEA áruházakban vásárolt és a fent megadott tételkóddal rendelkező termékeket. Meghatároztuk az intézkedéseket, melyeket meg kell
hoznunk, hogy az eset ne ismétlődhessen meg" – mondta Margareta Johannesson, az Almondy minőségügyi igazgatója.

Az Almondy elnézést kér a visszahívás által okozott kellemetlenségekért.

Az a vásárló, aki visszahozza az említett terméket, a vevőszolgálaton tudja visszakérni a Daim torta árát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.