Hihetetlen, de igaz: fél év után került elő a luxusnyaraláson elveszett poggyász

Forrás: tookapik/Pixabay -
luxusszálloda luxus poggyász utazás elveszett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A skót nő azt hitte, sosem látja újra a ruháit.

A skót származású Sian Armour még júliusban indult egy ötcsillagos utazásra a törökországi Dalamanba, de útközben elvesztette a bőröndjét. Amikor hazaért, folyamatosan hívta a Jet2.com-ot, de a poggyásznak nyoma sem volt.

"Már feladtam, hogy visszakapom a poggyászomat, így, amikor hétfőn megjelent a küszöbömön, eléggé hitetlenkedtem"

- mondta a BBC-nek a nő, aki a küszöbén találta meg a fél éve elvesztett poggyászát.

A táska fél évvel az eltűnése után az edinburgh-i repülőtéren került elő, és nem tudják, mi történt vele. A címkék szerint ez idő alatt németországi úton volt, Frankfurton keresztül Münchenben is járt.

Forrás: tookapik/Pixabay

Sian a happy end ellenére nem szívesen emlékszik vissza a török utazásra, ugyanis a poggyásza eltűnése miatt rosszul szabott, kint vásárolt ruhákat kellett hordania, és cseppet sem érezte jól magát a bőrében.

-nyilatkozta a pórul járt nő, aki emiatt nagyon kellemetlenül érezte magát a luxusszállodában. Bár a Jet2.com 1436 font kártérítést fizetett, ez nem pótolja az elrontott nyaralást -írja a szeretlek magyarország.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.