Válasszunk tökéletes bőröndöt az utazásainkhoz

Forrás: ccc.eu/hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár többnyire a nyaralásról, az utazásról is szól. Ehhez azonban meg kell találnunk a tökéletes utazótáskát, poggyászt, bőröndöt, mert senki sem akarja rémálommal, csalódottsággal és bosszúsággal indítani a nyaralását. Márpedig nagyon bosszantó, amikor nem fér be minden holmink a bőröndbe, amikor jól jönne még egy rekesz, de azzal a bőröndünk nem rendelkezik. És az is csalódás, amikor szükségünk lenne egy hátizsákra, de a pakolás során szembesülünk azzal, hogy a tavalyi lyukas, vagy a cipzárja ment helyrehozhatatlanul tönkre. Hogyan válasszunk bőröndöt? Mire ügyeljünk? Mutatjuk a válaszokat!
Forrás: ccc.eu/hu

Hátizsák, utazótáska, bőrönd? Melyiket válasszuk?

Fölöslegesen senki sem akar cipekedni. Miért is vinnénk magunkkal egy hatalmas bőröndöt egy hétvégi kiruccanásra? És miért gondoljuk, hogy egy közepes méretű hátizsákba bele tudunk majd szuszakolni két hétre való ruhát? Még akkor sem fog sikerülni, ha az a tervünk, hogy egész nap a tengerparton süttetjük magunkat. Láthatjuk, hogy a nyaralásra szánt poggyász méretét, típusát a nyaralás időtartalma is meghatározza.

A nyaralás helyszíne is segít a döntésben, hogy mibe pakolunk. A kempingezéshez nem feltétlenül a bőrönd lesz a helyes választás, viszont ha hotelben szállunk meg és csak pár napra megyünk, egy utazótáska is megfelelő. Viszont, ha nagyon elegáns helyre érkezünk, akkor a bőrönd mégis csak jobb döntés lesz.

Nem csak a nyaraláshoz van szükségünk útitáskára, hiszen ősszel is lehet kempingezni és télen is mehetünk üzleti útra. Előbbihez jó lehet egy fémvázas hátizsák, ha vonattal megyünk és túrázni is fogunk, de ha autóval tervezzük az erdei világot felfedezni, akkor sporttáskába, hátizsákokba is pakolhatunk. Nincs jelentősége, hiszen úgysem mi fogjuk a csomagjainkat cipelni, ha autóval érkezünk a sűrű rengetegbe.

Mi a helyzet a hivatalos utazással? Egy öltönyös szetthez nem igazán illik a vállra akasztható sporttáska. A bőrönd a legideálisabb választás. A bőrönd mérete attól is függ, hogy hány napig szándékozunk maradni az üzleti tárgyalás helyszínén. Többféle méretben elérhetők a bőröndök, így valóban az utazás hosszától függ, hogy hány váltás ruhára lesz szükségünk és előtte mekkora bőröndbe is ruházzunk be.

A nyaralás nem csak a saját, személyes jólétünkről szól, hanem bizony „kötelezettségeket” is jelent. Ez nem más, mint az itthon maradt szeretteinknek történő ajándékvásárlás. Ha repülővel utazunk és ajándékokat, szuveníreket is vásároltunk az adott országban, akkor bőröndvásárlásánál erre mindenképpen gondoljunk.

Forrás: ccc.eu/hu

Ahány ember, annyi szokás. Alapvetően a férfiak sajátos szokása, hogy kevéssel is beérik, már ami a nyaralásra csomagolt holmikat illeti. A nők pedig hajlamosak túlpakolni a táskákat, bőröndöket. Habár átfedések itt is vannak, hiszen nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy ezek csakis a férfikara, illetve csakis a nőkre jellemző viselkedés. Mielőtt a nyaralásra táskát, hátizsákot vagy bőröndöt vásárolunk, fontoljuk meg, hogy mely kategóriába tartozunk, mert ha szeretjük a fél házat becsomagolni nyaralás előtt, akkor nekünk nem lesz elég a legkisebb bőrönd.

Bőröndvásárlásnál különösen ügyeljünk arra, hogy milyen anyagból készült, ez akkor lényeges szempont, ha mi magunk is sokat fogunk cipekedni a reptéren addig, míg taxit keresünk, netalántán tömegközlekedéssel érkezünk a szállásra. Ebben az esetben a bőrönd biztonsági zára is elemi, hiszen ki akarná, hogy bármilyen fontos dolga elvesszen? Hiszen mindenkinek célja van az utazással. Ami lehet munka, vagy éppen nyaralás.

Bőröndöt csak úgy érdemes választani, ha ezt széles kínálatból tehetjük meg. A CCC online üzleteiben erre igazán van lehetőség, mint ahogyan személyesen is betérhetsz egy üzletükbe, hogyha te a személyes vásárlás híve vagy. A CCC, rövidebb és hosszabb utazásokhoz is remek poggyászokat, táskákat és bőröndöket kínál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.