Kiugrott egy idős beteg a ceglédi kórház negyedik emeletéről: holttestét másnap találták meg

Forrás: Thinkstock -
idős beteg öngyilkosság Cegléd ceglédi kórház beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt karácsony előtt Cegléden. A helyi kórházban lett öngyilkos az egyik páciens, akit az orvosok és ápolók órákon át mindhiába kerestek.

Az idős férfi a ceglédi Toldy Ferenc Kórház betege volt, és nem tudni miért, de karácsony előtt öngyilkosságot követett el. A férfi a Bors információi szerint az infúziós állvánnyal kitörte a kórház negyedik emeleti ablakát, majd a mélybe vetette magát. A személyzet órákon át kereste a beteget, de sehol sem találták. A holttestét végül másnap reggel fedezték fel, amikor már nem lehetett rajta segíteni.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap megkereste a kórház igazgatóját, aki csak annyit válaszolt, hogy belső vizsgálat indult az ügyben és jelenleg nem áll módjában bővebb tájékoztatást adni. Az esetet a rendőrség is vizsgálja.

"A haláleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság – az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint – vizsgálja. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel" – mondta a Borsnak Szabóné Berki Bianka százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.