"Nem a meztelenkedés miatt mutogatom a testem" - mondja a világhírű plus-size modell, Ashley Graham

Forrás: Instagram/Ashley Graham -
modell meztelenkedés Ashley Graham plus-size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham most először szerepelhet a divatvilágban nagy presztízzsel rendelkező Pirelli naptárban. Az ismert plus-size modell ennek kapcsán adott interjút, melyben arról is beszélt, mire a legbüszkébb az életében, és elárulta, hogy pontosan milyen cél vezérli, amikor a kamera előtt ledobja magáról a textilt.

Grahammel a naptárfotózás kapcsán készített interjút a 24.hu, a modell pedig rengeteg kérdésre őszinte és kimerítő választ adott. A világhírű modell azt szeretné, ha minél többen elfogadnák magukat olyannak, amilyenek, hiszen csak így élhetünk teljes életét. A modellkarrier számára egyfajta misszió, hogy megmutassa, senki sem tökéletes.

"Remélem, hogy azáltal, hogy elmesélem a történetemet, és retusálatlan, filterek nélküli képeket mutatok magamról, ők is erősnek és magabiztosnak érzik magukat ahhoz, hogy boldogok legyenek a saját bőrükben" – mesélt a lapnak követőiről Ashley.

Ashley Graham 2017-ben Forrás: Instagram/Ashley Graham

"Közzéteszek egy fotót a striákról a hasamon, és más anyukák azt mondják, »nekem is vannak ilyen csíkok a hasamon«. Ez pedig felerősíti a tudatot, hogy mind egy közösség tagjai vagyunk, akiknek ugyanolyan, a társadalom által egységesen csúnyának elkönyvelt jelek vannak a testén" – zárta a választ Graham.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.