Harry herceg elárulta, mit suttogott a már elhunyt II. Erzsébet fülébe

Forrás: AFP/Yui Mok -
búcsú királyi család utolsó szavak halálos ágy Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberben az egész világot sokkolta II. Erzsébet királynő halálhíre. Hiába voltak látható jelei is annak, hogy közeleg a vég, az idős uralkodót mindenki halhatatlannak hitte, hiszen olyan sokáig viselte fején a brit koronát.

A családja már jóval azelőtt tudta, hogy baj van, mint a nagy nyilvánosság, és aki csak tudott, igyekezett személyesen elbúcsúzni a haldokló királynőtől. Harry herceg azonban nem köszönhetett el nagymamájától, mivel nem ért oda időben a halálos ágyához.

Forrás: AFP/Yui Mok

A herceg így csak a már elhunyt uralkodótól vehetett búcsút, és most felfedte, hogy mit suttogott a néhai II. Erzsébet fülébe. Károly legkisebb gyermeke azt mondta nagymamájának, hogy reméli, boldog lesz és nagypapájával, Fülöp herceggel együtt tölti majd idejét a túlvilágon.

Amint elköszönt és kilépett II. Erzsébet szobájából, Harry azonnal hívta feleségét, Meghant, hogy közölje vele: épségben megérkezett a Skóciában álló kastélyba – írja a PageSix.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.