Kitálalt egy barát Monoki Lehel és Gyenesei Leila szakításáról: ez lehetett az oka

Forrás: TV2 -
Gyenesei Leila Monoki Lehel párharc szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL sztárrealityje, a Nyerő Páros "híres" arról, hogy a műsorban szereplő párok közül többen a játék után szakítottak. A TV2 hasonló műsora is feliratkozhat mellé, ugyanis a Párharc egyik korábbi versenyzőpárosa a napokban bejelentette, hogy külön utakon folytatják.

Monoki Lehel és Gyenesei Leila két évig voltak együtt, ám már tavaly több árulkodó jel is arra utalt, hogy véget érhetett a kapcsolatuk. A két műsorvezető ugyanis letörölte a közösségi médiából a közös fotókat, és ma már tudni, hogy igaznak bizonyult az akkori feltételezés, miszerint szakítottak.

A találgatásoknak a világ- és Európa-bajnok öttusázó, Gyenesei Leila vetett véget, aki a közösségi oldalán tett bejelentést.

Monoki Lehel Forrás: TV2

A szakítással kapcsolatban most megszólalt a páros egyik közeli barátja a Blikknek, aki szerint Lehelék problémákkal küzdöttek, azonban ügyeltek arra, hogy mindebből semmi se kerüljön nyilvánosságra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.