Vitray Tamás Gina Lollobrigidáról: "Világos volt, hogy utál engem"

Forrás: Fortepan/Szalay Zoltán -
Magyar Televízió Gina Lollobrigida MTV szilveszter Vitray Tamás Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évtizeddel ezelőtt különleges szilveszteri show-nak lehettek szemtanúi a magyar tévézők. Az adásban, melyet Vitray Tamás és Antal Imre közösen vezetett, fellépett a nemrég elhunyt világhírű olasz színésznő, Gina Lollobrigida is.

Nem volt egyszerű megszervezni, hogy a világsztár hazánkba látogasson, majd a műsort összehozni is problémásnak bizonyult. Mint Vitray a Borsnak elmondta, a művésznő szerette volna látni a szilveszteri show forgatókönyvét, ám olyan nem létezett, csak adásmenet készült, ám abban sem volt sok részletes leírás vagy utasítás azzal kapcsolatban, milyen produkcióval készüljenek a sztárok.

– kezdte a visszaemlékezést Vitray Tamás. Az ötletük abból állt, hogy Gina egy rút fotóriporternek öltözve jelenik meg a színpadon, majd elzavarják, ekkor a díszlet mögött gyorsan átöltözik egy gyönyörű ruhába és a karján a fotós öltözékkel visszasétál a színpadra és énekelni kezd. Ez azonban nem nyerte el Lollobrigida tetszését.

Gina Lollobrigida, Vitray Tamás és Antal Imre a Magyar Televízió szilveszteri műsorában. Forrás: Fortepan/Szalay Zoltán

– mondta állítólag Gina.

– meséli Vitray, akit egy különös véletlen, a hirtelen jött technikai hiba és a sötétség segített ki a szorult helyzetből.

"A kényszerszünet több mint húsz percig tartott. Két-három percnyi néma tétlenség után Imre belekezdett egy vicc mesélésébe. Olaszul! És az isteni Lollo nevetett. Az újabb vicceken már kacagott, sőt, maga is mondott egy-két pikánsabbat" – emlékezett vissza a legendás tévés, aki arra is kitért, hogy mikor Lollobrigida előadta a számát, és intett feléjük, hogy Antal Imrével jöjjenek a színpadra és táncoljanak vele, arra nem lehetett nemet mondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.