Ők a legértékesebb magyar influenszerek: TikTok-sztár és gamer is van a listán

Forrás: TheVR -
The VR TheVR PamKutya Forbes influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin minden évben összeállítja, hogy kik hazánk legbefolyásosabb emberei, legyen szó a médiáról vagy éppen a sztárvilágról. Idén elkészült a magyar influenszereket és tartalomgyártókat rangsorba állító lista is, melyen több meglepetés is található.

A Forbes toplistáját az idén tízéves TheVR vezeti. A Komzsik János és Fábián István által 2013-ban létrehozott formáció kezdetben csak gaming videókat gyártott, azaz számítógépes játékokkal játszottak és közben nemcsak a képernyőt, hanem saját magukat is videózták. A rajongók imádták és mai napig szeretik nézni, ahogy a fiúk megijednek vagy épp dühöngenek egy-egy játék során.

A TheVR csapata Forrás: TheVR

A csapat tagjai Debrecenben dolgoznak és ma ők az egyik legprofibb hazai tartalomgyártók: több YouTube-csatornát működtetnek, podcasteket készítenek, a játékok mellett számítógépes eszközökről is forgatnak, valamint már évek óta nagy sikerrel fut Happy Hour című reggeli beszélgetős műsoruk.

A lista második helyén a Pamkutya nevű formáció áll. A testvérpár kezdetben zenés paródiákkal hívta fel magára a figyelmet, mára azonban utazós-tudományos, ismeretterjesztő videósorozatokat készítenek. A harmadik pozíciót Whisperton szerezte meg, aki kizárólag a TikTokra gyárt tartalmakat, extravagáns stílusa miatt azonban megosztó személyiségnek számít – írja az Index.

  1. TheVR
  2. Pamkutya
  3. Whisperton
  4. Abosi Barna
  5. Nessaj
  6. JustVidman
  7. Körcsönyei Polla
  8. Forstner Csenge
  9. Viszkok Fruzsi
  10. Csecse Attila
  11. Papp Inez Hilda
  12. Kempf Zozó
  13. Verebélyi Vivi és Nagy Norbi
  14. LadySzomjas
  15. Nasz Dániel
  16. Nagy Benedek
  17. Cresser
  18. Unfield
  19. Radics Péter
  20. Dancsó Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.