Megrázó vallomás: unokatestvére kezdte a megkéselt Deák téri fiú újraélesztését

Forrás: Shutterstock -
szemtanú késelés Budapest áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig életveszélyes állapotban van az a tizennyolc éves fiú, akit vasárnap hajnalban megkéseltek Budapesten. Az áldozat véletlenül került a penge útjába, ugyanis a vitát egy másik férfi robbantotta ki.

Az egyik szemtanú, az áldozat unokatestvére szerint az egész balhét egy bizonyos Kevin nevű srác kezdte, aki kikezdett egy másik bulizó társaság egyik nőtagjával. Kevin állítólag beszólogatott a csapatnak, a nő párja pedig ekkor kést rántott, ám nem a felbujtó, hanem az ártatlan Martin került a penge útjába.

"A penge a tarkóján érte az unokatestvéremet, aki azonnal összerogyott és elvesztette az eszméletét. Én kezdtem meg az újraélesztését, amíg a mentők megérkeztek. Odaültem hozzá, és befogtam a sebet, illetve mellkasnyomást alkalmaztam. Folyamatosan bent vagyok Martinnal a kórházban, nem vagyok képes elmozdulni a kórterem közeléből" – mesélte Erik, az eset szemtanúja.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A srác életéért most is küzdenek az orvosok, ám Erik szerint a szakemberek nem sok jóval kecsegtetik őket. A fiatal srác egyaránt mérges a késelőre és az egész balhét kirobbantó ismerősükre, Kevinre.

– mondta a Borsnak Erik.

Az utóbbi napokban országszerte rengeteg késelés és késes támadás történt, sajnos több tragédiával végződött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.