Rosszabbodott az állapota a Deák téren megkéselt fiúnak: ezt mondta édesanyja Martinról

Forrás: Thinkstock -
Deák tér késelés Budapest gyilkossági kísérlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyben van az a 18 éves fiatal, akit vasárnap hajnalban késeltek meg a Deák téren. Úgy tudni, a késelő egy lány miatt támadt Martinra, akit jelenleg is az intenzíven kezelnek.

Martin édesanyját, Kittit vasárnap hajnalban negyed 3-kor értesítették, hogy gyermekét, Martint megkéselték a Deák téren. A fiút altatásban tartják, de az édesanya biztos benne, hogy gyermeke hallja őt, ugyanis folynak a könnyei.

"A mentősök sikeresen újraélesztették és bevitték az intenzív osztályra. A rendőrök azt mondták nekem, hogy a történtekről van egy kamerafelvétel, amin nem látszik a tettes. Aztán kiderült, hogy egy másik felvétel is van. Ezt a borzalmat nem lehet eltussolni, bízom benne, hogy minden ki fog derülni. Még csak januárban töltötte be a 18-at"

-mondta a Borsnak az édesanya.

"Folyamatosan imádkozom a fiamért, de sajnos rosszabbodott az állapota. Az orvosok beengedtek hozzá, így megfoghattam a kezét és beszélhettem is hozzá. Az orvosok szerint Martin hall engem. Ezt onnan tudják, hogy a fiam sír. Én is látom, hogy könnyezik"

zokogott Kitti.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

A fiú testvére a Facebookon egy zárt csoportba tett közzé egy posztot azzal kapcsolatban, hogy aki teheti, imádkozzon Martinért. A lány azt írta,úgy tudja, testvére épp egy lánnyal csókolózott, amikor egy férfi késsel támadt rá az ötödik kerületben. A rendőrök a támadót rövid időn belül elfogták Kőbányán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.