Váratlan fordulatok a villában: az egyik játékos feladta, a másik párbajra hívta ellenfelét a ValóVilágban

valóvilág VV Melina kihívás VV Márió VV Lissza kiválasztás párbaj RTL Kettő Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a ValóVilág tizenegyedik évadának véghajrája, ez pedig azt is jelenti, hogy felgyorsulnak az események. A műsor hétfő esti adásában nemcsak a kiválasztásra került sor, de a kihívásra is.

Az adás bővelkedett a fordulatokban, ugyanis az előző párbajgyőztes, VV Lissza, aki kiejtette a villa talán legtöbbet kufircoló játékosát, Barnát, bevonult a riportszobába és könnyek között kérte, hogy feladhassa a játékot. A lányt ugyanis nagyon megviselte a Márióval való civakodása.

"Úgy döntöttem, hogy haza szeretnék menni holnap. Nem bírom ezt sem lelkileg, sem testileg, gyenge vagyok ehhez" – olvashatóak Lissza szavai az RTL.hu-n.

A hétfői adás végén sor került a kiválasztásra, melyen Melina és Rico is két-két jelet kapott, végül Kriszti szavazata döntötte el, hogy Melina lesz az újabb párbajozó. A játékosnak nem sok ideje volt gondolkodni azon, kit hív párbajra, ugyanis azonnal döntenie kellett, végül Máriót nevezte meg ellenfeléül.

Ők ketten biztosan részt vesznek a ValóVilág következő párbaján, mely az idei első hármas párbaj lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.