Milliókkal támogat egy magyar alapítványt Vajna Timi

Forrás: Instagram/timeavajna -
adomány Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, Vajna Timi imádja az állatokat. A legutóbb adományával 60 kutyán segített, így az állatok megmenekültek a fagy-, és éhhaláltól.

"Minden évben segít nekünk Timi. Csak az adók 1 százalékából élünk, és hál' Istennek van egy Vajna Timink, aki, ha baj van, segít nekünk. Ő a mi jótevő angyalkánk! Nincs több ilyen adakozó támogatónk" – mesélte a Storynak a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány elnöke, Kovács Violetta.

Forrás: Instagram/timeavajna

Timi a mai napig gyászolja néhai férjét, Andy Vajnát, 2 hónappal ezelőtt pdig közös kutyájuk, Rocky is elpusztult, ami nagyon megviselte az üzletasszonyt.

"Nyugodj békében drága bajnok Rocky. 2 hete még a beachen sétáltunk, és hirtelen, pár nap leforgása alatt összeomlott minden... Nagyon szép kort megéltél, de reménykedtem, hogy ez a nap soha nem jön el. Sok örömet szereztünk egymásnak, és a hiányod borzalmasan fáj, mint a másik szerető gazdid elvesztése. Vigyázzatok magatokra a mennyországban" - írta akkor az Instagramon Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.