Vajna Tímea Andy Vajnára emlékezett: "Mindenki imádott téged"

Andy Vajna emlék Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy éve telt el azóta, hogy Andy Vajna 75 évesen elhunyt szívinfarktusban. Özvegye, Vajna Tímea a mai napig rendszeresen tiszteleg emléke előtt, gyakran meglátogatja a sírját. Idén azonban még nehezebb lehet számára néhai férje hiánya, mivel az elmúlt hónapokban sok nehézséggel kellett megküzdenie.

Timi a férje halála óta sok nehézséggel küzd, beleértve az egészségügyi problémáit és azt, hogy gyermeket szeretne, de nőgyógyászati zavarai miatt ez eddig nem valósulhatott meg.

Nemrég Instagram-oldalán tette közzé azokat a felvételeket, melyeken látszik, hogy három betörő behatolt Los Angeles-i otthonába. Az influenszer szerencsére nem volt otthon, a betörők csak a macskájával találkoztak – írja a Bors.

Egy hónappal ezelőtt kutyusa, Rocky elhunyt, s ez Timit nagyon megrázta, mert az állat nemcsak egy átlagos házikedvenc, hanem Andy Vajnával közös kutyájuk volt.

A híresség most egy szívszorító Instagram-történettel emlékezett volt férjére: egy közös fotót posztolt, s mellé az alábbi szavakat fűzte:

Forrás: Bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.