Nem csak Martin sérült meg Deák téri késelésben: az áldozat barátját is megsebesítették

dreamstime -
Deák tér késelés áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 19-én, vasárnap hajnalban megkéseltek egy mindössze tizennyolc éves fiút Budapesten. Az állapota kritikus volt, ám családtagjai és ismerősei is biztak abban, hogy Martin felépülhet. A fiú azonban az orvosi segítség ellenére múlt pénteken belehalt életveszélyes sérüléseibe.

A rendőrségnek időközben sikerült elfognia a támadót. A megalapozott gyanú szerint a terhelt február 19-én éjjel két óra körül az Erzsébet téren szóváltásba keveredett a szintén 18 éves sértettel, akivel dulakodott is. Ezt követően a gyanúsított egy 10 centiméter pengehosszúságú késsel halántékon szúrta a fiút, aki életveszélyes sérülést szenvedett – írtuk egy korábbi cikkünkben.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

A szóváltást nem az áldozat, hanem egy másik fiú, bizonyos Kevin kezdte. Az egyik szemtanú szerint a srác kikezdett egy másik bulizó társaság egyik nőtagjával. Kevin állítólag beszólogatott a csapatnak, a nő párja pedig ekkor kést rántott, ám nem a felbujtó, hanem az ártatlan Martin került a penge útjába. Nem ő volt azonban az egyetlen, akit a gyilkossággal gyanúsított K. Zsolt megsebesített.

A penge a szintén a baráti társasághoz tartozó Ramszeszt is elérte, a fiú ugyanis próbálta megállítani a késelőt. Az incidens során a tizenhét éves Ramszesz karja megrepedt, illetve egy vékony vágás is keletkezett a kezén – írja a Ripost. A lap szerint a fiú arra készül, hogy maga is feljelentést tesz a rendőrségen a gyanúsított, K. Zsolt ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.