A túlvilágról üzent Cipő: édesanyja előtt jelent meg, hogy erőt adjon a nagybeteg asszonynak

Forrás: M1 -
túlvilági üzenet Cipő Bódi László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Republic néhai frontembere, sokak kedvenc magyar énekese tragikusan fiatalon, szívbetegség következtében veszítette életét. Halálának évfordulóján rajongók és családtagok gyűltek össze a kistarcsai temetőben, ahol az énekes édesanyja könnyek között beszélt a fiáról.

Bódi László, vagy ahogy sokan ismerték, Cipő még a halála után is vigyáz a szeretteire. Az énekes édesanyja a mai napig gyakran álmodik fiáról, ám tavaly egyenesen a túlvilágról kapott üzenetet gyermekétől, amikor egy súlyos betegséggel küzdött.

Hadar Gizella szervezetét tavaly nyár végén támadta meg a koronavírus, negyven fokos lázzal feküdt otthon, amikor Cipő megjelent az édesanyjánál és azt mondta neki, hogy nincs egyedül. Az asszonynak ez a látomás adott erőt ahhoz, hogy legyőzze a vírust – hallható a Tények Plusz riportjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.